kantoor irecruit oosterhout

Het team van iRecruit

Wij staan klaar om samen aan de slag te gaan met jouw recruitment uitdagingen. Hierbij garanderen wij jou zekerheid: geen addertjes of onnodige kosten. 

Gewoon transparant én eerlijk.

team iRecruit breda

De iRecruiters

Irma van der Made

Irma van der Made

iRecruiter

Als corporate recruiter help ik (MKB) bedrijven heel graag bij al hun recruitmentvraagstukken: van strategie tot het invullen van (bulk) vacatures. Open, transparante communicatie maakt vaak het verschil in dit prachtige vak!

Portret Barbara

Barbara Bechtold

iRecruiter

Ik zie recruitment als een vak apart. Een vak waarvoor je communicatief heel sterk moet zijn en de omgang met mensen centraal staat. Daarnaast is het heel belangrijk dat je creatief bent en snel kan schakelen.

Portret Gabrielle

Gabrielle van Rijn

iRecruiter

Een persoonlijke benadering, open en eerlijke communicatie, en dan ook nog is de juiste medewerkers op de juiste vacature bij de klant krijgen, daar ga ik altijd voor!


Portret Frank

Frank Ingenbleek

iChief

Ik ben dit initiatief gestart, omdat ik de traditionele ‘no cure no pay’ werving en selectiemethode wil veranderen. Corporate recruitment is zo een mooi vak en dat wil ik beschikbaar en betaalbaar maken voor het MKB.

vacature corporate recruiter

Jouw foto hier?

Ben jij de Recruiter die het liever anders doet? Die, naast het invullen van de meest uiteenlopende vacatures, ook nadenkt over zaken als employer branding en het verbeteren van recruitment-processen bij de klant? Dan willen wij heel graag kennismaken met jou!

 

Benieuwd wat onze iRecruiters vertellen?