Het team van iRecruit

Wij staan klaar om samen aan de slag te gaan met jouw recruitment uitdagingen. Hierbij garanderen wij jou zekerheid: geen addertjes of onnodige kosten. 

Gewoon transparant én eerlijk.

null

De iRecruiters

Irma van der Made

Irma van der Made

iRecruiter

Als corporate recruiter help ik (MKB) bedrijven heel graag bij al hun recruitmentvraagstukken: van strategie tot het invullen van (bulk) vacatures. Open, transparante communicatie maakt vaak het verschil in dit prachtige vak!

Coen Gelijns

Coen Gelijns

iRecruiter

Als corporate recruiter sta ik klaar om jouw recruitment een boost te geven! Met een open, eerlijke en transparante blik ga ik opzoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.


Portret Barbara

Barbara Bechtold

iRecruiter

Ik zie recruitment als een vak apart. Een vak waarvoor je communicatief heel sterk moet zijn en de omgang met mensen centraal staat. Daarnaast is het heel belangrijk dat je creatief bent en snel kan schakelen.


Portret Gabrielle

Gabrielle van Rijn

iRecruiter

Een persoonlijke benadering, open en eerlijke communicatie, en dan ook nog is de juiste medewerkers op de juiste vacature bij de klant krijgen, daar ga ik altijd voor!


Portret Frank

Frank Ingenbleek

iChief

Ik ben dit initiatief gestart, omdat ik de traditionele ‘no cure no pay’ werving en selectiemethode wil veranderen. Corporate recruitment is zo een mooi vak en dat wil ik beschikbaar en betaalbaar maken voor het MKB.

 

Benieuwd wat onze iRecruiters vertellen?