Het team van iRecruit

Irma van der Made

Irma van der Made

iRecruiter

Niet voor het snel ‘scoren’ door klakkeloos een cv te verkopen, maar voor het ‘ouderwets’ zoeken naar de perfecte match tussen 2 partijen.

Ik ga voor kwaliteit, transparantie en een eerlijke prijs.


Coen Gelijns

Coen Gelijns

iRecruiter

Als corporate recruiter sta ik klaar om jouw recruitment een boost te geven! Met een open, eerlijke en transparante blik ga ik opzoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.


Portret Barbara

Barbara Bechtold

iRecruiter

Ik zie recruitment als een vak apart. Een vak waarvoor je communicatief heel sterk moet zijn en de omgang met mensen centraal staat. Daarnaast is het heel belangrijk dat je creatief bent en snel kan schakelen.


Portret Gabrielle

Gabrielle van Rijn

iRecruiter

Een persoonlijke benadering, open en eerlijke communicatie, en dan ook nog is de juiste medewerkers op de juiste vacature bij de klant krijgen, daar ga ik altijd voor!Portret Vincent

Vincent Visser

iMarketeer

Ik ben meer van de persoonlijke touch, eerlijkheid en respect, want dan kan je jezelf veel beter presenteren. Ik zorg ervoor dat iRecruit, zowel digitaal als in real life, zichtbaar is, zodat jij weet dat er een beter alternatief is!

Portret Frank

Frank Ingenbleek

iChief

Ik ben dit initiatief gestart, omdat ik de traditionele ‘no cure no pay’ werving en selectiemethode wil veranderen. Corporate recruitment is zo een mooi vak en dat wil ik beschikbaar en betaalbaar maken voor het MKB.

iRecruit werkt graag samen met jou

om jouw recruitment doelen te realiseren

Of wil je lezen wat onze iRecruiters schrijven?