Aangenaam! Ik ben Irma, iRecruiter

Na ruim 20 jaar in en rond Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben, ben ik in 2015 teruggekomen naar mijn geliefde Brabant. Op dat moment was ik ruim 3 jaar actief als zelfstandig recruiter, na een carrière in de bureauwereld.

Als zelfstandige werken was het niet voor mij: ik ben een mensenmens, dus ik miste een ‘maatje’, iemand met wie ik successen en teleurstellingen kon delen. Ik zocht daarom een club met dezelfde liefde voor en kijk op het vak recruitment als ik: klant- en kwaliteitsgericht, transparant en tegen een eerlijke prijs. Ik ben niet in voor het snel ‘scoren’ door klakkeloos een cv te verkopen, maar juist voor het ‘ouderwets’ zoeken naar de perfecte match tussen 2 partijen. 

Die klik vond ik bij iRecruit! Het feit dat we bij iRecruit geen specifieke focus hebben op branche of functie, maakt het werken hier extra uitdagend: veel verschillende klanten en vacatures met elk hun eigen uitdagingen.

Ik woon in Bavel met mijn kinderen Eva en Job. In mijn vrije tijd wandel ik graag, ik sla op wat trommels en regel de financiën bij sambaband Klabavel en ik ga regelmatig lekker eten of de kroeg in met vrienden. 

Meer weten over wie ik ben en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?


Neem dan contact met me op: Irma@iRecruit.nl of 06-27390051.

Je kan me ook vinden op Linkedin!