Recruitment Breda

Wij helpen je verder

                                   

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn vacature is ingevuld?

Een recruitment traject duurt bij ons gemiddeld 6 tot 8 weken. Voordat we de samenwerking aangaan geven we een duidelijke indicatie van de tijdsduur. Ons motto is wel: kwaliteit is belangrijker dan snelheid!

Waarom is het prijsverschil met traditionele bureaus zo groot?

Wij zijn van mening dat recruitment niet overdreven duur hoeft te zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op basis van complexiteit, de geschatte tijd die wij met jouw vacature bezig zijn plus de garantie. Wij laten het percentage van een jaarsalaris volledig los. Dat is wel zo transparant en eerlijk.

Waarom werken jullie met een fixed fee en niet op ‘no cure, no pay’?

We werken anders dan traditionele bureaus. We worden een tijdelijke medewerker van jouw bedrijf, met als doel het verbeteren van jouw recruitmentproces, jouw werkgeversmerk en zorgen voor een nieuwe medewerker van een hoge kwaliteit.

Wat bedoelen jullie met garantie?

Garantie houdt in dat wij net zolang doorgaan totdat jij een nieuwe medewerker hebt aangenomen!

Wat zijn de ‘addertjes onder het gras’?

Die zijn er niet! Ons motto is samenwerken moet leuk zijn, voor beide partijen. Daarom zijn wij overal eerlijk, open en transparant. Op het moment dat je onze vrijblijvende offerte hebt ontvangen, weet je precies hoeveel de werving van jouw nieuwe medewerker gaat kosten.

Nemen jullie elke vacature aan?

Wij kunnen veel vacatures invullen, maar niet allemaal. Ook hier zijn wij open en transparant in. Als wij geen vertrouwen hebben dat wij de vacature kunnen invullen, dan zeggen wij dat ook. In deze gevallen kun je gebruik maken van ons ‘Essential pakket’.

Voor wie is iRecruit geschikt?

Iedereen die een probleem heeft op het gebied van recruitment, kan bij ons terecht. Wij hebben namelijk voor elk recruitment vraagstuk de perfecte oplossing!

Hoe ver gaat jullie begeleiding?

We zijn flexibel en passen ons aan, aan de wensen van onze opdrachtgevers. We hebben klanten die we begeleiden van a tot z (vanaf inventarisatie / vacaturetekst, sollicitatiegesprekken tot contractonderhandelingen) en klanten die graag zelf de gesprekken en de onderhandelingen doen. Onze dienstverlening komt het beste tot zijn recht als we begeleiden van a tot z. Je houd wel ten alle tijden de touwtjes zelf in handen.

Hebben jullie een specialisme?

Recruitment is ons specialisme. Door onze jarenlange recruitment ervaring en door onze unieke werkwijze kunnen we alle type vacatures behandelen. Door de juiste vragen te stellen in de inventarisatie zijn we in staat om elke doelgroep te enthousiasmeren en cv’s op een juiste manier te beoordelen.

Wat betekent exclusiviteit bij iRecruit?

Onze manier van dienstverlening kan alleen goed werken als de vacature exclusief wordt aangeboden. De voordelen hiervan zijn: dat jouw vacature met jouw bedrijfsnaam en bedrijfslogo wordt aangeboden, je een eigen gedreven en professionele iRecruiter krijgt en de garantie dat je vacature wordt vervuld.

Hoe snel kunnen jullie beginnen?

Je vacature kan in de regel binnen een week online staan. We staan sowieso al in de startblokken voor je! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen! ;-)

Wat gebeurt er met de sollicitanten van mijn vacature?

We werven speciaal voor jou kwalitatief goede sollicitanten. Als we uit de selectie een nieuwe medewerker hebben gekozen, dan krijgen de overige sollicitanten netjes een bericht dat wij hun gegevens niet meer verwerken. Wij voldoen volledig aan de AVG wetgeving, dat wilt zeggen dat alle gegevens verwijderd worden na afloop van de procedure.