Portret Gabrielle

Leuk kennis te maken; Ik ben Gabrielle, iRecruiter

Op 1 Mei 2022 ben ik bij het team van iRrecruit gekomen, nadat ik 4,5 jaar als planner/recruiter bij een zorginstelling gewerkt hebt.
 

De persoonlijke benadering, open en eerlijke communicatie, en dan ook nog is de juiste medewerkers op de juiste vacature bij de klant krijgen, daar ga ik altijd voor. Recruiter bij iRecruit is een uitdagende functie met verschillende klanten en hun vacatures.


Je zou mij op deze positie niet zomaar verwachten, van origine kraamverzorgende en dit mooie beroep ook 13 jaar uitgeoefend in het ziekenhuis. Daarnaast mocht ik samen met mijn man Raijmond en zijn familie als horeca ondernemer in het restaurant en het organiseren van feesten de meest uiteenlopende ervaringen op doen. Het uitbreiden van het B2B netwerk als horeca ondernemer via diverse netwerken was mijn “ding”. En nu mag ik met trots zeggen dat ik bij het team van iRecruit hoor.


Geboren in Dordrecht maar getogen in Ridderkerk, zijn wij in 2012 naar Brabant verhuisd omdat dit dichter bij ons horecabedrijf was. Met mijn man Raijmond en mijn 2 dochters Ruth van 19 jaar en Maud van 13 jaar wonen wij in het mooie Bosschenhoofd. Ik hou van een partijtje handballen of paddelen. Gezellig met vrienden of familie borrelen en kletsen kan ik ook erg waarderen. Verder winkel ik graag, kan ook niet anders met 2 dochters !  Ik zou mijzelf omschrijven als een doorzetter, met de nodige zelfspot die voor resultaat gaat, ik hou van werken zeker als je doet wat je leuk vindt!


Mocht je nog meer over mij willen weten en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Ik ben te vinden op linkedIn, via gabrielle@irecruit.nl of op 06-42545009

Fijn je te ontmoeten!