Profielfoto Frank iRecuit

Hoi! Ik ben Frank, iChief van iRecruit.

De titel baas vind ik niet bij me passen, omdat ik vind dat we het samen als team doen. Maar mijn collega’s vinden het wel leuk om me zo te noemen.

Recruitment is een prachtig vak! De voldoening die ik voel als ik een werkgever aan een goede werknemer heb geholpen, is echt enorm. Bij iRecruit ben je in goede handen!


Het is zo jammer om veel geld uit te geven om een vacature ingevuld te krijgen, om vervolgens de verkeerde kandidaat een contract te geven. Wij zoeken echt door totdat er een goede match is. Ook als dat betekent dat we er langer mee bezig zijn. Wij handelen niet in cv’s, we adviseren. iRecruit regelt desgewenst alles van A tot Z, van vacaturetekst tot de salarisonderhandeling.


We zijn dedicated om met maatwerk een goede match te maken. Kortom zelf doen, zonder het zelf te doen. Nog nooit ben ik in de verleiding gekomen om een kandidaat die op papier goed matcht, maar die niet in een team past, ook door te drukken. Bij twijfel zeg ik: niet doen. Al met al werken we anders dan alle anderen in Nederland en doen dat ook nog eens voor minimaal de helft van het geld wat andere recruiters vragen.


Het klinkt misschien als preken voor eigen parochie, maar dat is het niet. Men huurt specialisten in voor allerlei zaken, zoals een boekhouder, een IT’er. Doe dat ook voor het aannemen van mensen. Een specialist ontzorgt en je bent uiteindelijk veel goedkoper uit.


null

Recruitment Service

Meer weten?

Of wil je een keer vrijblijvend sparren? Neem contact met me op en wellicht drinken we samen binnenkort een bakje koffie!