Premium Recruitment Service

Met deze recruitment service besteed je het gehele recruitmentproces voor een vacature uit. Van inventarisatie tot en met handtekening onder jouw arbeidsovereenkomst.


We begeleiden en adviseren je tijdens alle noodzakelijke stappen en doen dit binnen 6 weken!

In onze recruitment service zit volledige openheid en transparantie én we gaan net zolang door totdat we jouw vacature hebben ingevuld (100% resultaat).


Wil je weten wat je met onze Premium Recruitment Service kan bereiken? Neem contact op!

Recruitmentbureau Breda

iRecruit werkt graag samen met jou

om jouw recruitment doelen te realiseren

9+

Klanttevredenheid

100+

Tevreden opdrachtgevers

1000+

Ingevulde vacatures

Premium Recruitment Service

  • Transparante prijsstelling: vanaf €5.000,- tot €7.500,-
  • Gegarandeerd je vacature ingevuld
  • Je eigen recruiter die je proces van A tot Z begeleidt 
  • Aandacht voor jouw werkgeversmerk
  • Gemiddelde doorlooptijd van 6 weken

Altijd een oplossing voor jouw recruitment vraagstuk

Onze recruitment service staat voor 100% resultaat én garantie. Wij gaan door totdat we jouw vacature hebben ingevuld, dat is waar wij voor staan. Daarbij is een goede samenwerking tussen ons team en onze klant essentieel. Of het nu gaat om het proces rondom vacatures, het invullen van openstaande werkplekken of gewoon sparren over de mogelijkheden; iRecruit staat voor je klaar. 

Recruitment service omgeving Breda

Vanuit ons kantoor helpen wij bedrijven in omgeving Breda met het gehele recruitment proces. Samen met het bedrijf gaan we de samenwerking aan om de beste kandidaten te vinden. Ben je ook geïnteresseerd in onze recruitment service voor jouw bedrijf? We leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Premium Recruitment Service van iRecruit

Wij hebben de kennis in huis die ervoor gaat zorgen dat jij jouw ideale kandidaat vindt. Hoe we dat doen? Met onze uitstekende recruitment service! Wij hebben aandacht voor jouw werkgeversmerk. Wij gaan door totdat we de perfecte match hebben gevonden, dat is onze Premium Recruitment Service. Ben je benieuwd hoe wij dit, binnen 6 weken, voor jou aanpakken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!