✔ gegarandeerd je vacature ingevuld ✔ goede prijs/kwaliteit ✔ bespaar tijd met iRecruit
recruitment breda

Yes! Binnen 6 weken je vacature ingevuld

iRecruit vindt jouw ideale kandidaat

Neem nu contact op!
Recruitment in 6 weken

Werf de beste kandidaten binnen 6 weken

De huidige markt biedt geweldige kansen voor bedrijven om nu perfecte medewerkers te werven. iRecruit werft voor jou binnen no time  de juiste werknemer voor jouw openstaande vacature(s). Onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en nieuwe manier van werken is beter dan een uitzendbureau en goedkoper dan werving en selectie bureaus. Dit doen wij door middel van onze Premium recruitment service. Wij werven namens jouw bedrijf de beste medewerker die echt bij je past. Zoek je nieuwe medewerkers? Vraag nu meer informatie aan. Zonder verplichtingen vooraf.


Vul contactformulier in


Deze bedrijven hebben we succesvol geholpen (net als 100+ anderen)

 

Benieuwd wat we voor jouw vacature kunnen betekenen?

hoi

Lees de ervaring van onze klanten over de samenwerking 

Wij vonden het snelle schakelen en het op de hoogte gehouden worden van de voortgang zeer prettig. We hadden het gevoel dat jullie echt begrepen waar wij naar op zoek waren. En dat binnen 4 weken!
Laura Visser

Business coördinator - WIS

iRecruit is een echte partner op het gebied van werving. De afgelopen jaren hebben ze bij ons al meer dan 25 vacatures weten te vervullen. Samenwerken met iRecruit is een echte aanrader!
Anne-Pauline Wessels

Corporate recruiter - Heliox

Het lukt iRecruit elke keer weer om pareltjes van nieuwe medewerkers voor ons te werven! Het meedenken en adviseren voor een eerlijke prijs, maakt dat ik al mijn recruitment problemen bij iRecruit neerleg.
Petra de Mol

Eigenaar - eServiceware