Lieve Kerstman,
13 december 2019 
in Blogs
1 min. leestijd

Lieve Kerstman,

Wat heeft u ons, en daarmee onze klanten, verwend dit jaar!

Supertrots waren we op de snelgroeiende high-tech klant, omdat we na 1,5 jaar en de invulling van 20 vacatures op het gebied van marketing, engineering, finance, IT, sales en ondersteuning onszelf mochten vervangen door een vaste Corporate Recruiter. De mooiste kroon op ons werk, want de inbreng van al deze goede, nieuwe mensen zorgt voor nog meer groei van de organisatie!

Ter vervanging trad er nieuwe klant toe tot onze dienstverlening. De Global HR Director van deze internationale club had geen eigen recruiter in dienst en zocht een partner met wie hij écht kon samen werken en aan wie hij al zijn recruitmentuitdagingen en emloyer branding kon uitbesteden. Ja! Hij had de juiste partij gevonden! Inmiddels hebben we ook hier al een aantal collega’s aangenomen: in de IT, Social Media, HR en export. Wij hopen hier uiteraard op een voortzetting van deze prettige samenwerking!

Verder veel klanten die in 1e instantie 1 vacature bij ons uit wilden zetten en verbaasd waren over onze lage prijs ten opzichte van de hoge toegevoegde waarde die wij leverden. Ook daar volgden vele herhaalopdrachten uit en bewegen we ons steeds meer richting volwaardige recruitmentpartner. Daar worden wij heel blij van!

Onze wens voor 2020 is dan ook om nog meer klanten te laten ervaren hoe fijn het kan zijn om een betrouwbare, betaalbare en volwaardige recruitmentpartner te hebben, die altijd werkt vanuit het belang (inclusief naam en logo) van de klant. Zij zullen dan vanzelf ook ervaren dat dit voor kwalitatievere en langdurigere hires zorgt!

Dankuwel!

Over de schrijver