iRecruit is sponsor van de maand bij vv Baronie
02 oktober 2019 
in Nieuws
2 min. leestijd

iRecruit is sponsor van de maand bij vv Baronie

Deze maand zijn wij de sponser van de maand bij vv Baronie. Zij hebben met Frank een interview gehouden, die je hieronder kan lezen.

  1. De geschiedenis: Na eerst tien jaar als corporate recruiter bij grote bedrijven te hebben gewerkt besloot Frank in 2013 zijn eigen bedrijf te starten met het Midden-en Klein Bedrijf als doelgroep. Het uitgangspunt is daarbij te allen tijde om tegen een vast tarief de hoogst mogelijke kwaliteit aan nieuwe medewerkers voor zijn opdrachtgevers binnen te halen. Eerlijkheid en transparantie staan bij hem voorop. Kortom het bedrijf wil zich in de werving-en selectiemarkt duidelijk onderscheiden door het beter en anders te doen dan de concurrentie. Dat hij op de goede weg is blijkt uit de gestage groei die zijn bedrijf doormaakt. Met een groei van 1 medewerker per jaar bestaat het personeelsbestand inmiddels uit 6 personen.
  2. Wat is er zo leuk aan recruitment? Het geeft Frank enorm veel voldoening om een bedrijf aan een nieuwe medewerker te helpen. De meest ideale match te maken is wat het vak zo mooi maakt!
  3. Hoe ziet een normale werkdag er voor jou er uit? “Een normale werkdag bestaat niet” zegt hij gekscherend. Naast de normale kantooruren van 08.00 uur tot 17.00 uur is hij thuis regelmatig met de laptop in de weer. Behandelde hij de klant aanvankelijk meestal zelf, tegenwoordig houdt hij zich steeds meer bezig met het ondernemerschap. Verkoop, financiën, huisvesting en innovatie zijn in dat verband de meest voorkomende werkzaamheden.
  4. Wat betekent voetbal of sport in het algemeen voor iRecruit? De daaruit voortvloeiende ontspanning en vitaliteit zijn belangrijke aspecten die bijdragen aan het goed functioneren van medewerkers. Zo vindt Frank zelf enorm veel voldoening in het trainen en begeleiden van de Baroniejeugd. Daarmee slaat hij twee vliegen in één klap, hij blijft fit en hij heeft plezier.
  5. Hoe lang is iRecruit al sponsor van Baronie? In 2018 is er besloten onze vereniging te gaan ondersteunen zodat men nu een kleine 2 jaar als sponsor fungeert.
  6. Op welke wijze doet iRecruit aan sponsoring? Het bedrijf zorgt voor de tenues en trainingspakken van Baronie O13-6 waarvan zoon Cas deel uitmaakt. Als lid van de sponsorcommissie steekt Frank daarnaast ook nog eens heel wat uren in Baronie wat gerust als een extra vorm van sponsoring mag worden beschouwd. Frank overweegt overigens om in de toekomst met zijn bedrijf een extra bijdrage te leveren middels doelsponsoring.
  7. Waarom sponsort iRecruit Baronie? Door het lidmaatschap van zijn zoon als jeugdspeler van de club heeft Frank een zwak voor Baronie gekregen. Hij beschouwt Baronie vooral als een warme club met een belangrijke maatschappelijke functie.
  8. Kun je zelf nog sportieve prestaties overleggen? Frank heeft in zijn jeugd deel uitgemaakt van de E1-selectie van vv Appingedam en de D1 van UNA uit Veldhoven. Door het vele verhuizen van zijn ouders en ook vanwege zijn studie werd het voor hem steeds moeilijker om aan de sportieve verplichtingen te blijven voldoen en is hij als 16-jarige gestopt. Momenteel houdt hij zich nog bezig met het trainen voor de halve marathon en het elftal van zoon Cas. Vermeldenswaard is nog wel zijn maar liefst 11x succesvolle deelnames aan de Vierdaagse van Nijmegen.
  9. Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit buiten het werk? Gezinsuitjes met vrouw en kinderen zijn belangrijk voor Frank. Ook mag hij graag 1 keer per jaar met zijn vrienden naar het buitenland op pad gaan. Naast zijn voetbalhart voor Baronie en NAC spreekt dat vooral voor Feyenoord voor welke club hij liefst 21 jaar een seizoenkaart heeft gehad.
  10. Wat vind je van de prestaties van Baronie afgelopen seizoen in de Hoofdklasse B? De wedstrijd tegen Groene Ster was natuurlijk een anticlimax. Het is voor hem nog steeds onbegrijpelijk hoe die wedstrijd met een verdiende 2-0 voorsprong na een half uur volledig kon kantelen. Niettemin mag Baronie terugkijken op een succesvol seizoen waarbij vooral de doorbraak van steeds meer jeugdspelers in het oog is gevallen. Hopelijk zet die tendens zich dit jaar verder door en beleven we weer veel plezier aan ons vlaggenschip.

Wil je ook sponsor worden van vv Baronie? Klik hier en bekijk de mogelijkheden!

Over de schrijver