Portret Vincent

Hé, ik ben Vincent, de iRecruit marketeer.

In maart 2017 heb ik mijn studie Media en Entertainment Management afgerond en was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar ik mijzelf kan ontwikkelen en waar ik van meerwaarde kan zijn voor een organisatie.

Ik ben meer van de persoonlijke touch, eerlijkheid en respect. Na een gesprek met Frank, zag en hoorde ik deze idealen terug in iRecruit. Dit is ook één van de redenen waarom ik, in het voorjaar van 2017, voor iRecruit heb gekozen. Ik had gelijk het gevoel dat dit de uitdaging was die ik zocht.

Wat doe ik binnen iRecruit? Ik ben verantwoordelijk voor alle online en offline marketing. Alles van social media, emailmarketing en adverteren (zowel voor iRecruit als voor de vacature(s) van onze klanten). Daarnaast heb ik de nieuwe huisstijl van iRecruit ontworpen. Ik zorg ervoor dat iRecruit, zowel digitaal als in real life, zichtbaar is, zodat jij weet dat er een beter alternatief is!

Because We Boost YOUR Recruitment!


Mocht je advies willen over arbeidsmarktcommunicatie, dan kan je ook bij ons terecht. Ik adviseer je dan hoe je werkgeversmerk verbeterd kan worden en hoe je via ons een werken-bij site kan realiseren. Ik ga deze dan voor je bouwen en inrichten.

Als je bij ons op de website een chat begint, of ons belt, dan ben ik het eerste aanspreekpunt. Nu heb je er meteen een gezicht bij! Persoonlijker kunnen we het niet maken 😉


Nog even wat over mijzelf, ik woon in Zwijndrecht (of zoals ze dat hier noemen, boven de grote rivier) en ik ben al 9 jaar gelukkig samen met mijn verloofde, Sanza. Ik voetbal al 20 jaar bij VVGZ en daarnaast ben ik ook aanvoerder van VVGZ 8.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan ben ik: vrolijk, energiek, een teamplayer, communicatief sterk en flexibel.

Meer weten over wie ik ben en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op via onze chat rechtsonder, via de mail: Vincent@irecruit.nl of waag een telefoontje via 076-7002090.

Je kan me ook vinden op LinkedIn!