Januari: terugblik en vooruitkijken
30 januari 2023 
in Blogs
2 min. leestijd

Januari: terugblik en vooruitkijken

Blog door Frank Ingenbleek
 

Januari. De maand waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en de maand waarin we met frisse blik vooruitkijken.

Met trots terugkijken
2021 was het beste jaar ooit voor iRecruit, maar 2022 deed daar nog een schepje bovenop! Toffe samenwerkingen waren daarin key. Zo hebben we in 2022 veel interim projecten succesvol afgerond. We sloten o.a. aan bij het team van IFF in Tilburg, Avoord in Etten-Leur, RIBW AVV in Arnhem, Edco in Eindhoven en VPG in Nieuwkuijk. Bovendien hebben we ook weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen!

Met het hele team werken we dagelijks erg hard aan dit succes. Naast onze unieke werkwijze, zit onze kracht in samenwerken; we zijn een hecht team. Helaas hebben we in 2022 na 5 jaar afscheid moeten nemen van Vincent. Daar stond tegenover de komst van Gabrielle, waardoor ons recruitment team nu op volle sterkte is! 

Buiten werktijd
Privé kan ik ook een aantal hoogtepunten beschrijven van het jaar 2022. Een lang gekoesterde wens is uitgekomen: ik heb samen met mijn vader en mijn zoon de Vierdaagse in Nijmegen gelopen. Wat een bijzondere mijlpaal. Daarnaast is het voetbalelftal van vv Baronie, wat ik train en coach, kampioen geworden. En samen met mijn mooie gezin hebben we een mooie vakantie gehad in Italië.Knallend het nieuwe jaar in
2023 = 10 jaar iRecruit! Dit jubileumjaar staat in het teken van 'intensiveren'. Niet alleen met onze bestaande klanten, maar ook met onze partners Recruition en Recruitment Marketeers. Deze samenwerkingen willen we graag verder uitbreiden. De arbeidsmarkt kent al voldoende uitdagingen op zich, maar met onze unieke werkwijze zijn we ervan overtuigd dat we die ook dit jaar weer aankunnen.

Daarnaast is eind 2022 Ilona bij ons gestart als deelmarketeer, om te zorgen dat we beter zichtbaar worden voor potentiële klanten en we dus nog meer nieuwe klanten mogen verwelkomen bij iRecruit.

Proost op 2022 én 2023!

iRecruit rent voor het KWF
Ook op sportief vlak dagen we onszelf graag uit. En bovenal dragen we het KWF een heel warm hart toe. We zien het daarom als een eer om ons in te zetten voor dit mooie doel en we gaan met het team in april de marathon van Rotterdam in estafettevorm lopen! We gaan ons beste beentje voortzetten (letterlijk) om geld op te halen voor de Daniel den Hoedbrug en het Familiehuis Daniel den Hoed. Daarmee wordt er letterlijk een brug geslagen tussen fysieke en mentale zorg van kankerpatiënten in 't Erasmus MC. En doneren kan én mag natuurlijk! Klik op de banner hieronder.

Mijn persoonlijke sportieve doel ligt in oktober, want dan wil ik de halve marathon van Eindhoven lopen. Kortom: voldoende uitdagingen om te knallen in 2023!


 

Over de schrijver