Soms moet je toegeven dat er dingen zijn die je zelf niet kunt
04 september 2020 
in Nieuws
1 min. leestijd

Soms moet je toegeven dat er dingen zijn die je zelf niet kunt

Afgelopen week heeft Frank een recruitmenttraject afgerond bij SpiceUpBiz. Voor iRecruit was dit een heel fijn traject die heel soepel en snel is verlopen. Maar wat vond Ingrid van Sloun (Directeur SpiceUpBiz) van de samenwerking?

Recruitment Breda“Soms moet je toegeven dat er dingen zijn die je zelf niet kunt of dat je er niet genoeg verstand van hebt. Voor de invulling van onze vacature bij SpiceUpBiz zijn wij daarom vorige week de samenwerking met iRecruit aangegaan.

iRecruit neemt geheel of gedeeltelijk je recruitment uit handen. Frank nam plaats bij ons aan tafel tijdens de sollicitatieprocedure als een medewerker van ons bedrijf. Hij begreep precies wat wij zochten. In de voorselectie kijkt hij al mee met de ingezonden cv’s en kan precies aangeven wie er interessant zijn om uit te nodigen. Op deze manier kun je doelgericht te werk gaan. Frank staat je bij met raad en daad.

Vooraf hebben we onze wensen besproken met Frank. Hij kijkt niet alleen welke kandidaat aansluit qua capaciteiten en kennis, maar ook wie er qua persoonlijkheid bij het bedrijf past. Frank’s kennis gaat veel verder dan het bekijken van CV’s en invullen van een vacature. Hij is een echte expert. Hij stelt goede en gerichte vragen zodat je weloverwogen een goede keuze kunt maken. Een echte vakman, die zijn vak verstaat. Frank levert maatwerk en is niet tevreden totdat er een perfecte match is.

Frank Ingenbleek, bedankt voor het fijne traject, je waardevolle advies en leerzame momenten. Dankzij jou hebben wij de perfecte medewerker gevonden!”

Over de schrijver