Recruitment Breda

Recruitment in Oosterhout

Ben je op zoek naar recruitment voor jouw bedrijf in Oosterhout? Dan ben je bij iRecruit aan het juiste adres. Vanuit ons recruitment bureau in Oosterhout helpen wij bedrijven met het vinden van de beste kandidaten. Wij zorgen ervoor dat jouw vacatures vervuld worden.
Contact opnemen
Gaan wij de samenwerking aan?
iRecruit Recruitment Breda

Het recruitment bureau van Oosterhout

Wij zijn al jarenlang het recruitment bureau in Oosterhout. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw vacatures ingevuld worden door de beste kandidaten. Dit doen wij op een unieke en transparante manier.


Met onze expertise kan jij erop vertrouwen dat jouw vacatures binnen jouw bedrijf worden ingevuld. Gemiddeld kan dit in 6 to 8 weken gerealiseerd worden. Wij nemen het gehele recruitment proces over en zorgen onder andere voor de inventarisatie van de kandidaten. Als onze recruiter klaar is, zet de beste kandidaat een handtekening onder jouw arbeidsovereenkomst.

Onze werkwijze

De werkwijze van onze recruiters uit Oosterhout bestaat uit 100% resultaat en garantie. De taken die wij onder andere oppakken zijn:


  • Werven van de beste medewerkers
  • Inventariseren van de kandidaten
  • Uitvoeren de van gesprekken
  • Aan het eind van het gesprek zorgen we ervoor dat de handtekening onder het contract komt te staan


Wij ondersteunen gedurende het gehele recruitment proces. Onze specialisten denken met jouw mee en geven passend advies met betrekking tot het aannemen van de juiste kandidaat.

iRecruit recruitment breda

Vragen over recruitment proces in Oosterhout

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

Of heb je vragen over het recruitment proces van onze specialisten in Oosterhout?

Wij helpen je graag verder.


Neem een kijkje bij

veel gestelde vragen  of  neem contact op!


Wij gaan, samen met jou, jouw recruitment uitdagingen oplossen!