Recruitment Breda

Recruitmentvoor bedrijven

Ben je op zoek naar een bureau voor het recruitment van jouw bedrijf? Dan ben je bij iRecruit aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Het gehele recruitmentproces nemen wij over, van het plaatsen van de vacature tot het aannemen van de beste kandidaat. Uiteraard blijft de klant altijd ‘in control’, wij adviseren!

Contact opnemen


Gaan wij de samenwerking aan?
iRecruit Recruitment Breda

Recruitment voor jouw bedrijf uitbesteden

Heb je een piek in vacatures en wil je graag het recruitment van nieuwe medewerkers uitbesteden? Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor het selecteren van de beste sollicitanten. Uiteindelijk nodigen we de meest geschikte kandidaten uit voor een gesprek. Wij gaan door tot we de perfecte match hebben gevonden.


Bij het recruitment voor jouw bedrijf houden we altijd rekening met je werkgeversmerk en wat jij wilt uitdragen naar toekomstige werknemers. Op basis daarvan gaan we kijken welke sollicitant het beste bij jouw organisatie past.

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Wij garanderen aan onze klanten dat wij binnen 6 weken de perfecte kandidaat vinden. Onze service staat dan ook voor 100% resultaat en garantie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat we de samenwerking aangaan met het bedrijf. Op deze manier verloopt het recruitmenttraject helemaal afgestemd op jouw organisatie. Ben jij er klaar voor om samen met ons de perfecte werknemer te vinden?

iRecruit recruitment breda

Vragen over recruitment voor bedrijven?

Heb je nog vragen over hoe wij het recruitment voor jouw bedrijf aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je verder.


Ben je meteen overtuigd van onze service? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!


Neem een kijkje bij

veel gestelde vragen  of  neem contact op!


Wij gaan, samen met jou, jouw recruitment uitdagingen oplossen!