Logo whitevision

Inzet vacature recruitment voor WhiteVision

WhiteVision is gevestigd in Breda en in 2005 opgericht door Frank de Wit. Zijn missie is om eentonig en repeterend werk de wereld uit te helpen en zo bij te dragen aan het werkgeluk van mensen. In 2005 waren het vooral multinationals die softwareprogramma’s gebruikten voor het automatisch verwerken van documenten, maar WhiteVision wilde dit juist ook voor het MKB bereikbaar maken. Vanuit deze visie ontwikkelde WhiteVision software om inkomende documenten (zoals facturen, bonnen, orders of HR-dossiers), digitaal te verwerken. Hierdoor wordt overtypwerk geëlimineerd en het foutgehalte op de administratie geminimaliseerd. De oplossingen zijn, dankzij de eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en de prijs, toegankelijk voor de middelgrote- en kleine bedrijven.

Irecruit stuurt je niet zomaar cv’s door, maar werkt écht met je samen om een nieuwe collega te vinden. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook bij het eerste sollicitatiegesprek aanwezig.

Daisy van den Broek

Teamlead officemanagement

recruitment whitevision

Onze samenwerking

WhiteVision bestaat inmiddels uit 30 medewerkers en is nog steeds groeiende. Namens iRecruit hebben wij een bijdrage mogen leveren aan deze groei. WhiteVision en iRecruit werken dan ook sinds 2019 samen. Sinds die tijd hebben we gezamenlijk 7 vacatures ingevuld, variërend van een Implementatie Consultant, tot een Product Owner en een Financieel Medewerker. 

7

Vacatures vervuld

7

Medewerkers nog 

altijd in dienst!

recruitment whitevision

Het resultaat

Het resultaat van een langdurig partnership is dat het proces optimaal verloopt. In onze samenwerking hebben we ook te maken gehad met de Corona pandemie. Met alle gevolgen van dien hebben twee nieuwe medewerkers na een korte tijd helaas moeten stoppen. Maar hoe leuk om te horen dat zij gewoon weer terug gekomen zijn bij WhiteVision en daar nog altijd met veel plezier werken! De samen met iRecruit geworven werknemers werken met alle tevredenheid bij WhiteVision. We zijn dan ook trots dat we hiermee een bijdrage hebben kunnen leveren aan de groei van een mooi bedrijf als WhiteVision.

Recruitmentbureau Breda


Wil je meer weten over de garantie van onze vacature recruitment?