Binnen 4 weken kandidaat gevonden

Van Dongen Financieel Adviesbureau is opgericht in 2008 door Michel van Dongen, samen met zijn vrouw Dymphie, zoon Jurgen en dochter Carola. Een onafhankelijk werkend adviesbureau op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen, sparen, beleggingen en financieringen. Een familiebedrijf dat op zoek is naar versterking: een Administratief Medewerker verzekeringen voor 24 tot 40 uur. Een medewerker met de juiste kwaliteiten en ervaring, én bovendien past binnen een klein familiebedrijf waar een vlakke, open cultuur heerst.

Carola van Dongen
iRecruit onderscheid zich door écht naar de behoefte en wensen van het bedrijf te kijken. Na een fijn intake gesprek volgde een vlotte opstartperiode. Voor een eerlijk en onafhankelijk advies raad ik een samenwerking met iRecruit aan!

Carola van Dongen

Verzekeringsadviseur

Het traject

Op 16 januari zijn we van start gegaan en hebben we de vacature geïnventariseerd, fotomateriaal voor de social media campagne verzameld en de wervingsteksten geschreven. Op 24 januari kon de campange van start!  Binnen een week hadden we 8 reacties, waarvan we, na telefonische intakes, met 2 sollicitanten een gesprek hebben ingepland. De 1e kandidaat bleek geen match te zijn. De 2e daarentegen wel. Er was direct een persoonlijke klik, en bovendien pasten ook de kennis, ervaring en mentaliteit perfect in het plaatje!

1

Vacature vervuld

4

Binnen 4 weken!

Het resultaat

Al tijdens het zeer succesvolle 1e gesprek heeft Van Dongen deze kandidaat een aanbod gedaan. De arbeidsovereenkomst is op 19 februari getekend en de nieuwe collega start op 1 april. Een procedure die in dit geval vanaf de start van de werving tot aan tekenen arbeidsovereenkomst binnen 4 weken afgerond is.


Door heldere communicatie, snel schakelen en een constructieve, goede samenwerking kan ook in deze tijd binnen no time een nieuwe collega gevonden worden. Resultaat: een blije klant, een blije nieuwe collega én een blije iRecruiter. Daar doen we het voor!

Recruitmentbureau Breda


Wil je meer weten over de garantie van onze vacature recruitment?