Recruitment Breda

Recruitmentservice/interim Orangeworks

Orangeworks in Oss is al 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van complete procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Veel onderdelen produceren ze ook zelf. Op dit moment zijn er, na de recente overname van Tanis Food Tec, zo’n 130 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast maakt men gebruik van een ruime flexibele schil. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. 

Recruitment Breda
iRecruit heeft al veel goede nieuwe collega’s geworven. Ze begrijpen heel goed wie er wel en wie er niet bij ons past.
Ik raad een samenwerking met iRecruit echt aan

Mark Bongers

Productie manager

iRecruit recruitment breda

De uitdaging

Zo’n 5 jaar geleden kwamen wij in contact met Koen Verstegen, Managing Director bij Orangeworks. Er werkten toen zo’n 80 mensen in vaste dienst, plus een grote flexibele schil. Koen zocht een recruitmentpartner die Orangeworks op alle wervingsgebieden kon ontzorgen. iRecruit ging deze uitdaging graag aan! 

40+

Vacatures vervuld

1

Careerpage

De oplossing

Na een korte kennismakingsperiode en een paar succesvolle wervingstrajecten zijn we een mantelovereenkomst aangegaan. Dit betekent dat Orangeworks alle vacatures voor vast personeel uitbesteedt aan 1 vaste iRecruiter. Tot nu toe waren dat zo’n 40 vacatures: van productievloer (bv lassers), tot kantoor (engineers, finance, sales,hr) tot management (projectmanagers, productiemanagers, etc). In de manteloverkomst zijn vaste prijsafspraken benoemd, garantiebepalingen, (financiële) afspraken voor meerwerk zoals wervingscampagnes, etc. Alles is afgestemd op de wensen van Orangeworks en de mogelijkheden die iRecruit te bieden heeft. 

Daarnaast heeft onze marketeer een aantal jaren geleden een vacatureportal voor Orangeworks gemaakt, met bijbehorende recruitmentsoftware (ATS). Hierdoor wordt het werkgeversmerk van Orangeworks versterkt en reageren sollicitanten bewust en rechtstreeks bij Orangeworks. De vaste iRecruiter is in dit geval echt een interim collega van Orangeworks: de iRecruiter begeleidt elke procedure van A tot Z, inclusief aanwezigheid bij de 1e sollicitatiegesprekken. 

iRecruit recruitment breda
iRecruit is dé corporate recruiter die Orangeworks
ontzorgt in het meest kritische proces van het bedrijf

Arjan Wijnen,

Finance manager

Recruitment Breda

Het resultaat

Er zijn drukke periodes waarbij de iRecruiter enkele dagen per week op kantoor van Orangeworks werkt en er zijn rustige periodes waarin dit helemaal niet nodig is. Dat is de flexibiliteit die wij kunnen bieden en  waar Orangeworks behoefte aan heeft. Groot voordeel voor Orangeworks is dat de iRecruiter de organisatie in de loop van de tijd door en door heeft leren kennen: we hebben, wederzijds, aan een half woord genoeg. Dit maakt dat wervingstrajecten sneller doorlopen kunnen worden en dat de kwaliteit van de nieuwe medewerkers hoog is! 

Recruitmentbureau Breda


Wil je meer weten over onze recruitment service?