Recruitment Breda

Recruitment scan & interim

Combinatie Jeugdzorg

Combinatie jeugdzorg helpt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe vragen over opvoeden en opgroeien. De behandeling is gericht op het gezin en de naaste omgeving van het gezin. De organisatie werkt vooral in Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg

Recruitment Breda
We zochten een partij die ons  proces efficiënter en professioneler
kon maken. Die heb ik gevonden in iRecruit!

Tessy van Gurp,

HR adviseur

Recruitment Breda

De uitdaging

De vraag die ons gesteld werd was:

Hoe kunnen we ons recruitmentproces verbeteren, zodat we minder tijd kwijt zijn aan werving en daarbij in staat zijn om een betere selectie te maken?
Daarnaast, om het bovenstaande te ondersteunen, wil Combinatie Jeugdzorg een advies omtrent arbeidsmarktcommunicatie en een tool (recruitmentsysteem) om dit proces te versterken. 

25+

Vacatures vervuld

1

Careerpage

De oplossing

We zijn gestart met een scan van het proces. Welke (en hoeveel) mensen zijn er betrokken in het proces en wat is ieders verantwoordelijkheid? Dit hebben we gedaan door alle betrokkenen te interviewen. We hebben aan de hand van de uitkomsten van deze scan een rapport gemaakt met conclusies en aanbevelingen.

De belangrijkste aanbevelingen zijn: 

  • 1 persoon verantwoordelijk voor het gehele proces. Deze persoon is verantwoordelijk voor de doorlooptijd, de teksten en adviseert in gesprekken. Een eigen recruiter dus! 

  • Een eigen recruitment systeem + ‘werkenbij’ website

Om de organisatie te laten wennen aan dit nieuwe proces hebben we de eerste drie maanden gefungeerd als interim recruiter voor Combinatie Jeugdzorg.

Recruitment Breda

iRecruit heeft een goede basis gelegd, waar ik verder op kan bouwen

Naomi van den Akker,

Recruiter

Recruitment Breda

Het resultaat

We zijn gestart met de implementatie van het recruitment systeem en het ontwikkelen van de ‘werkenbij’ website. Vervolgens hebben we de openstaande vacatures opgepakt. Enkele vacatures stonden al zes maanden open en hebben we binnen vier weken kunnen vervullen. In totaal hebben we in drie maanden tijd meer dan 25 vacatures vervuld, waaronder de recruiter. Naomi is 1 augustus gestart en gaat verder bouwen en recruitment binnen Combinatie Jeugdzorg verder vormgeven.

Veel succes Naomi!

Recruitmentbureau Breda


Wil je meer weten over onze recruitmentscan?