Recruitmentbureau Oosterhout

iRecruit 10 jaar

Letterlijk van zolderkamer naar succesvolle onderneming

Recruiters Breda

Hoe het begon...

De tijdlijn van iRecruit gaat terug naar 2013. Het idee om een vernieuwend concept te introduceren in werving & selectieland werd werkelijkheid. Frank Ingenbleek en Ralph Boymans hebben de handen ineen geslagen en iRecruit werd een feit!

Rebranding iRecruit

The story continues

De eerste klant diende zich al snel aan: eServiceware, die overigens nog steeds naar tevredenheid gebruik maakt van onze diensten! Van eerste klant ging iRecruit in het tweede jaar naar hun eerste kantoor aan de Smederijstraat in Breda.

Recruitmentbureau Breda

Een succesvol vervolg in 2015

De mooie ontwikkelingen volgden elkaar op voor iRecruit. Zo konden eigenaren Frank en Ralph in 2015 de eerste collega aannemen. Daarnaast werd ook het concept van de Interim Recruiter geintroduceerd. De eerste interimopdracht werd geschreven op naam van Ricoh Nederland.


2015 was ook het jaar dat Ralph uit het bedrijf stapte en iRecruit zich vestigde in een nieuw kantoor aan de Schapenweide.

Recruitmentbureau Breda

Het merk iRecruit

In de jaren die volgden heeft iRecruit een mooi klantenbestand opgebouwd en nieuwe collega's mogen verwelkomen. Daarnaast werd er ook aandacht besteed aan de branding: van deelname aan beurzen, aansluiting bij Directeuren Netwerk Nederland, tot het aannemen van een marketing collega en zichtbaarheid op het Bereik bord.


Het merk 'iRecruit' werd langzaam een begrip in Breda en omstreken.

iRecruit Marathon Rotterdam

Sportief DNA

Naast ons vakgebied, zijn we ook op sportief vlak actief. Zo zijn we sinds 2019 sponsor van vv Baronie, hebben we meegedaan met de Nijmeegse Vierdaagse, Singelloop in Breda en als hoogtepunt de deelname aan de Businessrun van NN Marathon Rotterdam dit jaar!

iRecruit Oosterhout

iRecruit: recruitment met zekerheid!

Vandaag de dag kenmerkt iRecruit zich als een volwaardig recruitmentbureau, waarbij zekerheid bovenaan staat. Na het meest succesvolle jaar in 2022, zijn we erop gebrand om dit te overtreffen en steeds meer bedrijven kennis te laten maken met onze transparante aanpak.


Op naar de volgende 10 jaar!

collage recruitmentbureau breda
jubileum iRecruit

Wie jarig is trakteert!

iRecruit werkt ook de komende 10 jaar graag samen om jouw recruitment doelen te realiseren. 

Meer weten over recruitment met zekerheid? 

Wij komen graag bij je langs én nemen een lekkere traktatie mee!