Werken-bij pagina is jouw digitale visitekaartje

 Een eigen professionele werken-bij pagina is erop gericht om je bedrijf zichtbaar en aantrekkelijk te maken voor de arbeidsmarkt.

40 jaar

recruitment ervaring

200 +

tevreden klanten

100 %

Controle over je candidate journey

Een reguliere ofwel corporate website heeft als doel je bedrijf zichtbaar te maken voor klanten en leveranciers, Maar vaak is voor werkzoekenden zo'n website onoverzichtelijk en staan de vacatures verstopt. Vooral als je personeel zoekt, moet je dit niet willen. Daarom bieden wij jou een eigen professionele werken-bij pagina die erop gericht is om je bedrijf zichtbaar en aantrekkelijk te maken voor de arbeidsmarkt.  Een recruitment pagina is geen gewone pagina, hij moet aan speciale eisen voldoen. De optimale inrichting van je werken-bij pagina vraagt om kennis van recruitment en het online gedrag van sollicitanten. Daarnaast richten wij jouw pagina volledig in je eigen huisstijl in, zodat het dezelfde look en feel heeft als je corporate website. 


Achter onze werken-bij pagina's zit altijd een ATS (applicant tracking system). Hiermee kan je zelf je vacatures managen en tevens de regie behouden van het complete sollicitatieproces en candidate journey. Naast de mogelijkheid om hier al je vacatures te plaatsen kun je met onze website direct je employerbrand communiceren via alle populaire Sociale Media.

Wil jij ook je eigen werken-bij pagina?

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Liever direct mailcontact?