076-7002090

VECOZO in de schijnwerper!!!

Elke dag blij naar je werk? Werken in een omgeving waar deadlines én kwaliteit belangrijk zijn? Voorop lopen in techniek, sparren met vakgenoten?
Welkom bij VECOZO!

Gedreven, collegiale mensen, geen ‘pakkencultuur’ met veel ruimte voor innovatie. We werken alleen met hoogwaardige (nieuwe) technieken in een snelle omgeving. We gebruiken geen standaard software, dat bedenken we voornamelijk zelf! We springen graag in de actualiteit. Daardoor blijven we in beweging en is geen dag is hetzelfde. Voor jou als toekomstige collega een snoepwinkel, toch? Dit alles, dit is VECOZO. Daar zijn we trots op.

Wat doet VECOZO dan?
Het doel is om met hoogwaardige diensten een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren aan de kostenbesparing in de Nederlandse zorgsector. VECOZO levert ondersteunende digitale diensten om snel, eenvoudig en veilig gegevens uit te wisselen binnen het administratieve zorgdomein.

Dat vertaalt zich in meer dan 2 miljard  informatietransacties per jaar die door onze systemen verwerkt worden. Onze software wordt zowel als portaal- als van machine-to-machine gerealiseerd. Met meer dan 100.000 actieve gebruikers liggen er continu fantastische uitdagingen op het gebied van performance,  security en beheer. Dit smaakt naar meer!

Om de onderlinge energie gaande te houden, organiseert VECOZO regelmatig activiteiten. Zoals een innovatieweek, een gezellige borrel mét sjoelbak of een ontspannen kennissessie.

Past dit bij je? Wees welkom bij VECOZO!

Vacatures

VECOZO

Deel dit artikel:

Labels:, ,

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: