076-7002090
  • Recruitment quickscan

Tarieven

iRecruit levert Recruitment as a Service op maat. Doordat we slimmer, efficiënter en bijzonder toegewijd voor jou werken, kunnen we onze tarieven laag houden. Wij zijn van mening dat werken op “no cure, no pay” niet samen gaat met onafhankelijk advies en dat het de oorzaak is van te hoge recruitment kosten. Over onze prijzen en tarieven kunnen we dus helder en duidelijk zijn. We baseren onze prijzen op de complexiteit van jouw vacature.  Hieronder vind je een overzicht van onze pakketten inclusief de tarieven. Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen! Neem hiervoor contact met ons op.

irecruit-essential-2
irecruit-build-2
irecruit-premium-2

Toch liever zelf je pakket samenstellen? Dat kan! Neem contact met ons op en bespreek met onze recruiters wat je wensen zijn en wij zoeken dan de perfecte oplossing. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Overige diensten

Jobmarketing: vanaf €800,-

Om een toestroom van kwalitatief goede sollicitanten te genereren én om jouw werkgeversmerk te promoten, bieden wij de mogelijkheid om je vacature(s) zichtbaar te maken via verschillende (online) media. Uiteraard doen wij dit vanuit jouw bedrijfsnaam èn met jouw logo, nooit anoniem. Op maat gemaakte advertentiecampagne voor je vacature vanaf € 800,- tot € 2.000,- (deze bedragen zijn niet opgenomen in onze pakketten, deze worden los gefactureerd)

Recruiter vanaf 1 dag in de week: vanaf €650,-

Recruitment wordt steeds bedrijfskritischer. Die kennis wil je in huis hebben, want het raakt het hart van je organisatie. Wij bieden professionals aan met ruime ervaring en kennis. Of je nu een piek in werkzaamheden hebt, een zwangerschapsverlof moet opvangen of extra denk- en slagkracht nodig hebt, dan is onze interim recruiter jouw directe oplossing! Onze recruiters zijn vast bij ons in dienst en werken heel (of gedeeltelijk) bij jou op kantoor. Vanaf 1 dag in de week en zonder lange contracten.

Ervaar next level recruitment!

Geen addertjes onder het gras, wij zijn open en eerlijk over onze tarieven. Neem vrijblijvend contact op via de onderstaande knop!

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: