076-7002090

Ricoh in de schijnwerper!!

“Jezelf thuis voelen”, is een veelgehoord antwoord wanneer medewerkers van Ricoh de ‘Ricoh Experience’ omschrijven. Deze ‘Ricoh Experience’ is uniek en laat elke keer blijken dat er aandacht aan de medewerker, de klant en andere stakeholders wordt besteed. Ricoh is een onderneming waar snel handelen, klanten centraal stellen en denken als ondernemer wordt gewaardeerd. De kracht van een wereldwijde organisatie met een lokale benadering.

Ricoh is bij velen bekend van de printoplossingen en in de afgelopen twintig jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot marktleider in duurzame documentmanagement oplossingen. Of zoals Ricoh zelf omschrijft: “We zijn geëvolueerd van een leverancier van copiers en printers tot een bedrijf dat informatie – in hard copy dan wel in digitale vorm- optimaal toegankelijk maakt in organisaties”.
Ricoh herkent dat het aanbieden van diensten die klanten anders en beter laten werken alleen maar succesvol kunnen zijn, door de inzet van de belangrijkste factor: de mens! Door goed te kijken naar wensen en ideeën van klanten, werken de 109.000 medewerkers in ruim 100 landen iedere dag aan oplossingen die de klant helpen zich te focussen op wat er echt toe doet.

Ricoh in de Schijnwerper (2)

Van sollicitanten krijgt Ricoh te horen: “Zo hartelijk en gastvrij ben ik zelden ontvangen bij een sollicitatie!”. En deze houding ten opzichte van de medewerkers werkt op de werkvloer elke dag door. Van een prachtig, mooi pand dat ingezet wordt als ontmoetingsplek en als living showroom tot aan het samenwerken. Niet voor niets heeft Ricoh de Award voor Top-Employer 2014 ontvangen. En daar kan men met recht trots op zijn! 

Wil jij onderdeel uitmaken van dit lokale, maar wereldwijd georiënteerde netwerk? Kijk dan snel op onderstaande link en solliciteer op de leukste vacatures!

Vacatures

Ricoh

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: