076-7002090

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Recruitment Process outsourcing (RPO) is het geheel of gedeeltelijk laten overnemen van uw recruitmentproces door iRecruit. In tegenstelling tot een werving- en selectiebureau of detacheerder, is iRecruit volledig geïntegreerd in uw organisatie. We zijn een echte recruitment businesspartner in plaats van een klassieke leverancier.

Wervingsstrategie professionaliseren

Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende RPO-trajecten zijn we in staat om uw wervingsstrategie te professionaliseren en uit te voeren. Dit kan voor enkele dagen, weken of meerdere maanden zijn. iRecruit werkt altijd vanuit het merk van uw organisatie.

RPO Breda

De kracht van iRecruit is dat we de beste praktijkervaringen, methoden en technieken integreren in uw organisatie. Dit garandeert een beter resultaat, hogere kwaliteit en snelheid van werving en bovendien lagere recruitmentkosten.

iRecruit: de beste match

Een RPO-traject begint bij ons altijd met een inventarisatie (recruitment scan) van de huidige situatie. Daarna bepalen we samen met u de behoefte en creëren we draagvlak in de interne organisatie. Een recruitment process outsourcing is in onze ogen altijd maatwerk, want geen bedrijf is hetzelfde. We zijn flexibel en passen ons aan waar nodig. We selecteren samen met u de recruiter(s) die het recruitment process outsourcing traject voor hun rekening nemen. Dit traject valt of staat met de match tussen onze recruiter(s) en uw organisatie.

De voordelen van Recruitment Process Outsourcing door iRecruit

  • Ruime ervaring in diverse RPO-trajecten
  • Flexibiliteit
  • Kostenbesparing
  • Verbetering van de arbeidsmarktpositionering
  • Professionele recruitmentdienstverlening intern en extern
  • RPO in regio Breda

iRecruit: úw recruitment businesspartner!

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: