076-7002090

Panasonic Biomedical Sales Europe in de schijnwerper!

Koelkasten, vriezers en incubatoren zijn wellicht niet de eerste apparaten waar je aan denkt bij de naam Panasonic. Toch houdt Panasonic Biomedical Sales Europe BV (onderdeel van Panasonic Healthcare Company) zich elke dag bezig met de verkoop, marketing, logistiek en technische ondersteuning van dit soort producten voor uiteenlopende laboratoria in Europa (inclusief Rusland en Turkije). Dan kun je denken aan klinische en medische laboratoria, maar ook industriële laboratoria komen voorbij.
Ultra lage temperatuur vriezers worden verrassend veel en op verrassende locaties gebruikt, bijvoorbeeld aan boord van grote zeeschepen. Doordat Panasonic Biomedical een eigen voorraad standaard heeft staan, is de snelheid van leveren binnen Europa bijzonder hoog. Vaak worden klanten al binnen 24 uur voorzien in hun behoeften. Het Customer First Principle staat dan ook hoog in het vaandel.

Impressie Panasonic (2)Werken bij Panasonic Biomedical:
Ondanks dat Panasonic Biomedical onderdeel uitmaakt van een internationale multinational, zorgen de medewerkers ervoor dat ze een stempel kunnen drukken op de productontwikkeling die in Japan tot stand komt. Een continue dialoog met klanten, onderlinge collegiale contacten én de mogelijkheid tot eigen initiatief zijn ingrediënten om mogelijke verbeteringen in de producten te ontdekken.
De diverse afdelingen werken natuurlijk met doelstellingen en targets. Ziet iemand mogelijkheden om die te bereiken door middel van nieuwe ideeën en eigen initiatief, dan wordt dat zeker gestimuleerd! Een ander voorbeeld is het ontstaan van ‘De Belaja Rosa Stichting’. In 2008 geïnitieerd door een aantal medewerkers en inmiddels door Panasonic Biomedical breed gedragen.
Dit soort initiatieven en een prettige werksfeer zorgen voor een stabiele omgeving, waar niet alleen heel hard, maar ook met veel plezier, gewerkt wordt. In 2015 bestond Panasonic 25 jaar en uiteraard werd dat met alle Europese collega’s gevierd.

Verrassend, initiatiefrijk, klantgericht, internationaal en plezier zijn een aantal kernbegrippen, die goed omschrijven wat werken bij Panasonic Biomedical kan betekenen.

Past dit bij jou? Klik dan snel op onderstaande link en solliciteer op de leukste vacatures!

Vacatures

Panasonic Biomedical

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: