076-7002090

Orangeworks in de schijnwerper!

Werken in een informele werkomgeving waar deuren letterlijk open staan voor wederzijdse feedback!

De onderlinge omgang met collega’s is vooral makkelijk en flexibel. Zo zijn er nauwelijks echte “lagen” binnen de organisatie. Open communicatie is een normale gang van zaken, waardoor de buitenwereld in de gaten heeft dat bij Orangeworks de neuzen dezelfde kant op staan en dat ‘samen’ een kernwaarde is. Deze manier van werken draagt bij aan een laag verloop. Zo zijn er medewerkers die al meer dan 20 jaar met plezier naar hun werk gaan en een positieve bijdrage leveren aan de groei.

Orangeworks in Mill en Veghel houdt zich, met name, op in de Voedingsmiddelen Industrie. Met andere woorden: machines maken die grondstoffen verwerken en uiteindelijk een eindproduct (voedsel) van de band af laten komen. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan het bedenken en ontwerpen van nieuwe machines. In de afgelopen jaren is vooral de kennis van de Voedingsmiddelen Industrie gegroeid en daarin heeft Orangeworks zich als expert weg kunnen zetten, zowel binnen Nederland als ver daar buiten.

Orangeworks in de schijnwerperDit heeft maar op 1 manier kunnen gebeuren: de samenwerking van alle medewerkers.
Kennis werd gebundeld en de expertise in de Voedingsmiddelen Industrie groeide. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Met als resultaat steeds meer opdrachten. Men heeft dan ook de wens om deze groei verder voort te zetten.
Het ziet er dus naar uit dat je bij Orangeworks genoeg uitdagingen tegen zult komen.
Orangeworks wil samen met alle medewerkers (en de nieuwe medewerkers) die opdrachten aanpakken en tot een goed resultaat brengen.
Dat betekent dat je je geen dag hoeft te vervelen, want er is genoeg te doen. En dat doe je samen!

Wil jij ook de komende jaren actief aan de slag bij Orangeworks en jouw kennis in de Voedingsmiddelen Industrie delen?
Klik dan op de link vacatures om te zien waar jij op gaat solliciteren?

Vacature

Orangeworks in Mill en Veghel

Orangeworks was voorheen Staalwerk

Deel dit artikel:

Labels:,

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: