076-7002090

NetMatch in de schijnwerper!!

Werkzaam zijn bij NetMatch betekend werken bij dé marktleider in Travel Technology Solutions met een fantastisch en gedreven team. NetMatch loopt voorop in technische ontwikkelingen, zowel met de tools die ze gebruiken, als de oplossingen die ze bieden. NetMatch creëert hoogwaardige complexe oplossingen voor klanten zoals: Corendon, Zoover, TUI en Kuoni. Er heerst een ongedwongen sfeer gecombineerd met de nodige professionaliteit.

NetMatch is een Europese organisatie en levert e-commerce oplossingen in de reiswereld. In deze reiswereld worden de boekingen steeds vaker online gedaan. Dus is het doel: meer verkeer en meer conversie waardoor er meer business ontstaat. Een resultaatgerichte aanpak is belangrijk, zodat er een zeer efficiënte en effectieve uitvoering ontstaat. Elke keer weer streeft NetMatch ernaar om de unieke doelstellingen van klanten helder en duidelijk om te zetten in daadkrachtige online oplossingen.

NetMatch IndrukDe projectteams worden elke keer samengesteld op basis van expertise, dit kan betekenen dat je collega teamleden zich bevinden in Cluj (Roemenië), Amsterdam of Tilburg. Voor elke NetMatcher is er genoeg ruimte om te werken aan de eigen ontwikkeling en wordt iedereen aangemoedigd om met goede ideeën te komen.
Alle NetMatchers krijgen veel verantwoordelijkheid, maar ook is er ruimte voor fun, zoals de jaarlijkse barbecue, uitje naar de Tilburgse kermis en project borrels waar iedereen elke keer naar uit kijkt!

Wil jij ook werken bij NetMatch en deel uitmaken van dit geweldige team professionals?
Dan kan je solliciteren via onderstaande link.

Vacature 

NetMatch

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: