076-7002090

Meest Invloedrijke Recruiter 2015

Beste lezer,

Ongeveer een week geleden kreeg ik de volgende vraag:
“Ik ben genomineerd voor Meest Invloedrijke Recruiter 2015! Ken je dat?”
“Nee”, was mijn antwoord.
Hoe beantwoord jij deze vraag?

MIR2015
Aangezien ik nooit werkzaam ben geweest als Recruiter of in de W&S Branche is het logisch dat ik deze verkiezing niet ken. Maar ik werd werd wel nieuwsgierig, dus ging ik op onderzoek.
De “Meest Invloedrijke Recruiter” wordt ook wel afgekort naar M.I.R. en wordt sinds 2009 georganiseerd door de website www.emploit.nl. Men is hier destijds mee gestart om een alternatieve en transparante verkiezing op te zetten, als tegenhanger voor een TOP 25 evenement. Zo ontstond de Meest Invloedrijke Recruiter Verkiezing!
Een platform met een online stemmogelijkheid, waarbij iedereen 1 stem kan uitbrengen.

Verkiezing
Nu is dus Frank Ingenbleek, mijn collega van iRecruit genomineerd. Erg gaaf, vind ik!  En ook heel toepasselijk…. want Frank is al een aantal jaren bezig om meer kwaliteit en toegevoegde waarde te bieden aan bedrijven.
Met de welbekende werkwijze in de branche is op zich niets mis, maar Frank denkt (en heeft inmiddels bewezen) dat het anders en beter kan! Hij heeft veel negatieve ervaringen omgezet naar een andere manier van werken, die beter aansluit bij de wensen van de ondernemer. Natuurlijk heeft hij de positieve ervaringen gewoon behouden!
Et voilà, zo ontstond iRecruit – Corporate Recruitment voor het MKB.
Buiten het feit dat hij (en de andere Recruiters bij iRecruit) overtuigd zijn van dit vernieuwende concept, is het mooiste compliment dat onze klanten er inmiddels ook van overtuigd zijn.

Meest Invloedrijke Recruiter 2015
Als ik dan kijk naar de titel van deze verkiezing, past deze Frank als geen ander. Frank heeft namelijk talent voor verbinden. Hij voert ECHTE gesprekken, weet de juiste vragen te stellen én luistert naar klant (en kandidaat). Daarnaast denkt en werkt hij uit naam van zijn klant. Geen anonieme vacatures, geen concurrerende bureaus, maar rechtstreeks en persoonlijk. Op die manier zorgt Frank voor de beste oplossing voor elke vacature. En dat tegen een aanzienlijk lager tarief dan gebruikelijk in deze markt.
Frank is constructief, pragmatisch en positief kritisch. Deze Invloedrijke Recruiter is bezig om de wereld van werving & selectie positief te veranderen…Zowel voor bedrijven als voor kandidaten.

Breng jij je stem uit?
Dus beste lezer, wil jij Frank helpen de titel Meest Invloedrijke Recruiter te winnen?
Klik dan op de link, laat je gegevens achter en kies, zowel bij punt 1 als punt 2, Frank Ingenbleek.
Hartelijke dank, zeker ook namens Frank!

Breng hier je stem uit. 

Saskia Mulder
iRecruit

PS: delen van dit artikel mag natuurlijk ook.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: