076-7002090

Jobmarketing

Jobmarketing

Of je nu een engineer zoekt, een .Net developer, een accountmanager, een directeur of alle vier tegelijk. Het belangrijkste is dat je de juiste (online) kanalen gebruikt om de doelgroep te bereiken én dat je daarbij jouw werkgeversmerk optimaal inzet. Want zeg nou zelf: of een potentiële kandidaat nu wel of niet besluit om te solliciteren, het is altijd goed om jouw bedrijf vanuit een positief daglicht te profileren.

 

Wat jobmarketing voor uw bedrijf kan betekenen

Jobmarketing ondersteunt jouw werkgeversmerk én trekt de aandacht van jouw toekomstige collega’s. Aangezien wij hier dagelijks mee bezig zijn, weten wij waar de doelgroep zich bevindt en op welke manier je die doelgroep het beste bereikt.

Maatwerk campagnes

Om een toestroom van kwalitatief goede sollicitanten te generen én jouw werkgeversmerk te promoten, bieden wij de mogelijkheid om jouw vacature(s) zichtbaar te maken via verschillende (online) media. Dit wordt dan ook jobmarketing genoemd. Uiteraard doen wij dit vanuit jouw bedrijfsnaam én met jouw logo, nooit anoniem. Wij willen namelijk dat een kandidaat er bewust voor kiest om bij JOU te solliciteren en niet bij bijvoorbeeld onze ‘zeer gewaardeerde klant in het zuiden van het land”!

Via een uniek vacature benchmarksysteem kun je de in te zetten kanalen voor een vacature vooraf vergelijken met de resultaten van eerdere campagnes voor soortgelijke vacatures. Je kan hierbij criteria van campagnes uit het verleden (bijvoorbeeld opleidingsniveau, regio, branche, functieprofiel, etc.) ingeven om zodoende tot het beste advies te komen. Op deze manier weet je zeker dat het advies dat wij uitbrengen bestaat uit de meest effectieve wervingskanalen.

Wij maken gebruik van de volgende kanalen:

  • Alle generieke landelijke vacaturesites zoals LinkedIn Jobs, Monsterboard, Stepstone, Nationale Vacaturebank, Indeed, etc;
  • Nichesites voor specifieke branches/beroepsgroepen;
  • Social Media: target campagnes Facebook, LinkedIn, Twitter;
  • Google Advertising;
  • Mobiel adverteren (mobiele websites, apps).

 

Werken-bij website

Vertel het verhaal achter jouw bedrijf en plaats jouw vacatures op een stijlvolle, mobiel-vriendelijke website met rijke bewerkopties. Het is ook mogelijk om deze website te integreren in jouw eigen website. We koppelen hier ook direct een recruitmentsysteem (applicant tracking system, ATS) aan, waarmee je kandidaten goed kunt managen en jouw recruitmentproces kunt professionaliseren.

Vraag hier je offerte op. Vergeet niet om je vacaturetekst toe te voegen!

vacaturepagina

Ook een eigen ‘werkenbij’ pagina? Neem contact met ons op en we vertellen je de mogelijkheden!

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: