076-7002090

Inergy in de schijnwerper!!

Wil jij op feestjes vertellen dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor complexe en state-of-the-art BI-systemen?
Want dat gaat gebeuren wanneer je bij Inergy werkt!
De klanten van Inergy willen namelijk gegevens/data verwerkt hebben en dan het liefst real time. Dus zorgen de BI-specialisten van Inergy ervoor dat er oplossingen komen om de juiste informatie uit de verzamelde data te halen. Dit gebeurt veelal in house, op het eigen Inergy Platform in de cloud. Door op een unieke manier te kijken naar BI (Business Intelligence) en aan de slag te gaan met de nieuwste technieken is Inergy in staat om mooie oplossingen te bedenken en te bieden.

Sinds 1999 en met minimaal 50 man bedient Inergy de mooiste klanten, zoals PostNL Pakketten. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de real time data van de Track&Trace. En ook voor de Gamma en de Karwei wordt bijgehouden welke schroeven wanneer over de toonbank gaan. Dus als BI-Specialist ontzorg je elke klant en lever je informatie in de vorm van rapportages en dashboards aan de klanten zodat de juiste Business Beslissingen genomen kunnen worden.

Inergy-medewerkersInergy is gericht op de techniek, maar uiteindelijk draait het om de mensen die deze technische oplossingen bedenken en maken. Daarom biedt Inergy uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt er gezamenlijk gebrainstormd in kennissessies. Onderling met elkaar bloggen over de laatste tips & tricks of natuurlijk even bij elkaar langs gaan om te sparren.
Naast hard werken is ontspanning en waardering erg belangrijk bij Inergy. Zo worden niet alleen verbeterpunten uitgesproken, maar worden mensen bij meetings in het zonnetje gezet. Is er dagelijks strijd rondom de voetbaltafel en ontstaan er spontane lunch-bbq’s!

Wil jij deel uitmaken van een team passievolle vakidioten en bijdragen aan het uitbreiden van de klantenkring van Inergy? Wacht niet langer en solliciteer via onderstaande link.

Vacature

Inergy

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: