076-7002090

Groei!!!!

Over een aantal dagen staan de kerstdagen en de jaarwisseling weer voor de deur. 2016 nadert…

2015
Was een bijzonder enerverend en fantastisch jaar. De maatschappij heeft een hoop ups en downs gehad. Op het journaal, in de kranten en op internet was onder andere te horen en te lezen dat Nederland uit de crisis begint te geraken. Consumenten geven weer meer geld uit en ondernemers durven weer te investeren. Een gevolg hiervan is ook dat bedrijven weer vacatures krijgen die ingevuld moeten worden.
Ook iRecruit heeft de nodige ups en downs gehad. Zo hebben we helaas afscheid moeten nemen van een collega, maar ook konden we drie nieuwe collega’s welkom heten! Erg trots ben ik op Miranda, Saskia en Irma, want samen hebben we de groei van iRecruit ingezet.
In 2015 hebben we ook de kans gekregen om het concept van iRecruit kenbaar te maken bij mooie nieuwe klanten. Bedrijven die de voordelen van iRecruit inzien en interessant vinden.
Daarnaast zijn we in het begin van het jaar verhuisd naar een nieuw pand, hebben bij de KvK aangegeven door te willen gaan als BV én hebben we een paar belangrijke wijzigingen in ons aanbod aangebracht. En als klap op de vuurpijl een nominatie voor de Meest Invloedrijke Recruiter van 2015. 
Het vertrouwen van onze klanten draagt daar uiteraard aan bij en zorgt ervoor dat we uitkijken naar 2016. Trots is een goede samenvatting.

2016
De verwachting is dat de economie verder aan trekt en de werkeloosheid verder zal dalen. Wij hopen (en hebben hier veel vertrouwen in) dat we in die groei een bijdrage kunnen leveren. Inmiddels hebben wij bij onze klanten het iRecruit concept kunnen bewijzen en optimaliseren. Deze weg gaan we doorzetten.
Achter de schermen zijn we bezig met een heel nieuw concept te ontwikkelen en denken deze in het eerste kwartaal van 2016 te kunnen lanceren. Tevens verwachten we op korte termijn ook 2 nieuwe collega’s te kunnen verwelkomen én werken we het “werkgever in de schijnwerper” nog verder uit.

Je leest het goed, we blijven groeien!

Voor nu willen we gewoon zeggen:
Fijne, warme feestdagen. Een bijzonder prettige jaarwisseling en een geweldig en succesvol 2016 toegewenst!
Bekijk ook onze digitale kerstanimatie!

Namens iRecruit,
Frank Ingenbleek

PS: Omdat het de feestdagen zijn geven we heel graag nog een cadeautje weg. Wil jij het concept van iRecruit toepassen op jouw vacatures? Meldt de kerstactie aan bij jouw vacature en krijg tot 1 februari 2016 20% korting op de mediacampagne.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90
Deel dit artikel:

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: