Portret Coen

Hoi! Ik ben Coen, 

corporate recruiter voor iRecruit

In het najaar van 2018 heb ik mijn opwachting mogen maken in het team van iRecruit. Ik heb organisatiewetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Een uitgebreide studie over personeel, organisaties en het netwerk van organisaties.

Wat mij vooral interesseerde was het personeelsgedeelte van de studie. Als gevolg heb ik gekozen voor de minor personeelswetenschappen. Tijdens deze periode ben ik er achter gekomen, hoe belangrijk het is dat de juiste persoon de juiste functie bekleedt. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik een jaar gaan werken in een kledingwinkel. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan en tevens heb ik tijdens deze periode een mooie reis mogen maken naar Amerika. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een baan die aansloot op mijn studie en mijn passie. Zo ben ik bij iRecruit terechtgekomen!


En nu wat persoonlijks. Ik ben geboren in Breda, opgegroeid in Hoeven (hoef je niet op te zoeken, stelt niet zoveel voor) en momenteel woon ik samen met mijn vriendin in Roosendaal. Met als wens binnenkort naar Breda te trekken. Verder ben ik een echte sportliefhebber. Zelf fitness ik regelmatig. En daarnaast kijk ik veel sport. Of het nou gaat om voetbal (met als voorkeur Feyenoord), wielrennen, schaatsen, veldrijden, basketbal of atletiek, bij mij staat de tv aan. Verder ben ik een muziekliefhebber, kijk ik graag een serie en ga ik regelmatig met mijn vrienden op pad om een biertje te drinken.


Ik zou mijzelf omschrijven als een aandachtig persoon, die luistert naar andere mensen en niet bang is om een mening te geven. Verder zal ik er alles aan doen om goede resultaten te behalen en vind ik het belangrijk om in een team te werken met een fijne sfeer.


Wat dat betreft past iRecruit heel goed bij mij. Een ervaren recruitmentteam met een andere kijk op recruitment. We gaan op een onafhankelijke, open en transparante manier te werk, met de pet op van de opdrachtgever. Hierdoor creƫren we een nauwe vertrouwensband en kunnen we op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Meer weten over wie ik ben en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op!


E-mail: coen@irecruit.nl

Telefoon: 06-18 43 97 17