076-7002090

Blog

Beste DNN Ambassadeur!

Beste DNN Ambassadeur!

Zie hem eens shinen! 

Tijdens het DNN festival heeft Frank Ingenbleek de award gewonnen voor Beste DNN Ambassadeur! 

Directeuren Netwerk Nederland bedankt voor deze mooie prijs! Speciale dank aan Dorine van der Wijk, Jorrit Schiks en Peter van Koppen.

beste-dnn-ambassadeur-4-fotos

Lees meer

Wij vieren ons lustrum: iRecruit bestaat vijf jaar!

Wij vieren ons lustrum: iRecruit bestaat vijf jaar!

Het lustrum komt eraan, iRecruit bestaat vijf jaar en dat willen we graag vieren. Maar hoe is iRecruit begonnen? En wat heeft iRecruit allemaal gedaan? Niemand kan dat beter vertellen dan Frank Ingenbleek, oprichter en eindbaas van iRecruit.

Lees meer

Even die sollicitant opzoeken, inbreuk op de privacywet?

Het is eigenlijk een veel voorkomend fenomeen. Even snel google raadplegen over die sollicitant, want wat voor persoon is het en wat heeft hij/zij de afgelopen tijd gepost op social media? Niet iedereen doet dat, maar het is heel simpel en deze informatie is toegankelijk. Hoewel wij (iRecruit) van mening zijn dat je sollicitanten vooral moet beoordelen op hun cv en motivatiebrief (eventueel nog een toelichtend gesprek), kunnen recruiters social media zien als een bijdragen aan het totaal plaatje. Maar is dit niet een inbreuk op de privacy van de kandidaat? Hier gaat binnenkort verandering in komen met een Europese privacywet!

Lees meer

Drie tips om de juiste mensen in huis te halen

Drie tips om de juiste mensen in huis te halen

“Veel mkb-bedrijven plaatsen vaak een vacature zonder vooraf goed in kaart te hebben gebracht wat ze nou precies willen. Het werven van de juiste mens voor de juiste plaats begint met een goede interne inventarisatie van de personeelsbehoefte”, zegt Frank Ingenbleek, directeur van iRecruit in Breda. “En commitment van de recruiter die kennis van zaken heeft”, voegt hij er nog even aan toe. Frank gaf 14 september tijdens de ‘Duik in het diepe’-bijeenkomst op het fraaie Landgoed Bergvliet in het Brabantse Oosterhout tips & tricks voor het werven van personeel. Met de nodige feedback, discussie met en vragen van de aanwezigen in een ontspannen atmosfeer zorgde dit volgens Frank absoluut voor een event dat voor herhaling vatbaar is.

Lees meer

Acquisitie in de Irecruitmentbranche. Een praktijkvoorbeeld.

Acquisitie in de Irecruitmentbranche. Een praktijkvoorbeeld.

Vandaag kwam mijn collega schaterlachend mijn kantoor binnen. Corinne van den Eeden is onze accountmanager èn onze ‘heldin’ op koude acquisitie. Ze had net een ‘warme’ relatie gebeld met de vraag of ze iRecruit een keer persoonlijk mocht komen introduceren.

Als antwoord kreeg ze een koude douche over zich heen: “daar heb je er weer 1”, “ik word platgebeld”, “heb je een cv, stuur maar door”, “geen tijd voor deze onzin”…..

Lees meer

Meer weten?

Mail ons of bel naar: 076 700 20 90

Bel mij terug

Geef je nummer en wij bellen jou terug:

Volg ons ook op: